Gespreksgroep voor volwassenen met autisme

Woensdag 07 februari 2018 20:00 uur

“Ik ben niet de enige!” Het was dé eyeopener voor Nicolette en Haike, twee deelnemers van een eerdere gespreksgroep voor volwassenen. Zij zijn blij dat ze zijn gegaan. “Je hebt een vergelijkbare beperking én wij zijn samen broers en zussen in het geloof.”

In februari 2018 start Dit Koningskind in Groningen een gespreksgroep voor volwassenen met autisme. De gespreksgroep biedt herkenning en erkenning en geeft u de gelegenheid in een veilige en kleinschalige omgeving met elkaar in gesprek te gaan. De groep bestaat gemiddeld uit zes personen en komt vijf avonden bij elkaar. Gespreksthema’s zijn onder andere: sociale contacten (vriendschap en werkrelaties), zelfbeeld, communicatie en geloof. Er is ruimte voor inbreng van onderwerpen door de deelnemers. De avonden worden begeleid door Joke Leene, regioconsulent van Dit Koningskind.

Voor wie: volwassenen met autisme (gemiddeld tot een hoog niveau)
Data: wo 7 en 21 februari, 7 en 21 maart en 4 april 2018
Plaats: School De Steiger, Koperstraat 4, Groningen
Aanmelden: via het digitale formulier
Informatie: 030-2363788 / info@ditkoningskind.nl

Belangrijk: Dit Koningskind vindt het organiseren van gespreksgroepen belangrijk. Voor de financiering van ons werk zijn we afhankelijk van de contributie van individuele leden. Dit ledengeld is echter niet toereikend voor alle kosten die we maken. Denkt u bijvoorbeeld aan personeelskosten, zaalhuur en kosten voor materialen. Uw steun is belangrijk! Daarom vragen wij van u als deelnemer een tegemoetkoming in de kosten. Als richtbedrag voor deze gift vragen we niet-leden € 9,00 per avond en leden* € 7,50 per avond. Voor deze gespreksgroep komt dit neer op een bedrag van respectievelijk € 45,00 (niet-leden) en € 37,50 (leden).

Vormgeving door douglas design