Samen naar Pasen

Op woensdag 14 februari begint de 40-dagentijd. Dit Koningskind heeft speciaal voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking materiaal ontwikkeld om hier wekelijks bij stil te staan.

Doe mee!

Hou jij ook van een feestje?

Dit materiaal is speciaal ontwikkeld voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking. Omdat het niveau van de deelnemers erg kan verschillen, bieden wij verschillende tips en mogelijkheden aan.
Met eenvoudige teksten, filmpjes, vragen, een kijktafel en een heuse challenge kan je van de 40-dagentijd een mooi feest maken.

Download het materiaal!

Challenge

Krijg een heerlijke taart!

Elke week hebben we een leuke opdracht die je samen of alleen kunt uitvoeren. Stuur een foto of filmpje als bewijs naar ons via communicatie@ditkoningskind.nl of 06-13494377.

 

Heb je alle opdrachten voltooid, dan krijg je een heerlijke taart!

#8 Pasen!

Het is Pasen! Jezus is opgestaan, Hij heeft gewonnen van de dood. Wat was Maria blij toen ze Hem zag! En ook de leerlingen waren blij, al konden ze het niet gelijk geloven. Jezus is opgestaan. Hij is, echt waar, opgestaan! Dat is zo bijzonder. Daarom mogen we elke dag vieren dat Jezus leeft. We vieren elk jaar Pasen totdat Jezus voor altijd terugkomt. Dan begint het grote feest dat nooit eindigt. Hoe vier jij Pasen?

Samenwerking

40 dagen hier & nu is een samenwerking van Kerkpunt, Verre Naasten, Lume, Opkijken.nl en Dit Koningskind.

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan