Terug

Online gespreksavond – Samenwerken met zorgverleners (Voor ouders)

09-10-2024 20:00 - 21:30 uur

De afgelopen tijd hebben wij met verschillende ouders en verwanten gesproken over het samenwerken met zorgverleners. Wat daarin vaak en duidelijk naar voren komt is hoe afhankelijk jullie van hen zijn; en dat een leven lang. Allereerst natuurlijk voor de zorg voor jullie kind, maar zeker ook voor jullie eigen rust en welbevinden. Hoe kostbaar is het om te wéten dat je kind in goede handen is! Maar hoe vaak ervaar je het niet anders?

Hoewel de zorgprofessionals het grootste aandeel hebben in een goede samenwerking, zijn er gelukkig ook zeker handvatten waarmee jullie als ouders een steentje kunnen bijdragen om tot een goede driehoek te komen. Ook jullie invloed is daarmee fors. Ouders kunnen het béste in de zorgprofessional naar boven halen, maar dus ook het slechtste.

Niet om daarmee gouden bergen te beloven noch de lieve vrede, maar wél om jullie hopelijk íets in handen te geven waarin jullie als ouders en verwanten het samenwerken in de driehoek ten positieve kunnen beïnvloeden.

Heeft u vooraf al een vraag vanuit uw situatie? Vul deze dan in op het aanmeldformulier, dan nemen wij deze mee in de voorbereiding.

Aanmelden

De deelnamekosten voor deze avond zijn €7,50 (leden van Dit Koningskind betalen slechts €5,-). Aanmelden kan via het aanmeldformulier hieronder.

 

Details

Datum

09 okt 2024

Tijd

20:00 - 21:30 uur

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan