Terug

Online gespreksavond – Samenwerken met zorgverleners (Voor brussen)

16-10-2024 20:00 - 21:30 uur

De afgelopen tijd hebben wij met verschillende ouders en broers en zussen gesproken over het samenwerken met zorgverleners. Wat daarin vaak en duidelijk naar voren komt is hoe afhankelijk jullie van hen zijn; en dat een leven lang. Hoe kostbaar is het om te wéten dat je broer/zus in goede handen is! Maar hoe vaak ervaar je het niet anders? Of is het zoeken naar je rol ten opzichte van je ouders, welke plek neem je in binnen de samenwerking met de zorgverleners van jouw broer of zus?

Hoewel de zorgprofessionals het grootste aandeel hebben in een goede samenwerking en in sommige gevallen ouders ook, zijn er gelukkig ook zeker handvatten waarmee jullie een steentje kunnen bijdragen om tot een goede driehoek te komen. Ook jullie invloed is daarmee fors. Familie kunnen het béste in de zorgprofessional naar boven halen, maar dus ook het slechtste.

Hierover doorpraten met andere broers en zussen, delen met elkaar hoe dit proces gaat bij jou en horen hoe anderen dit ervaren en doen, kan je een stap verder helpen. Deze avond is daarvoor georganiseerd. Aan de hand van handvatten en inzichten gaan we hier met elkaar het gesprek over aan, delen we tips en inzichten en is er ruimte voor erkenning en herkenning.

Aanmelden

De deelnamekosten voor deze avond zijn €7,50 (leden van Dit Koningskind betalen slechts €5,-). Aanmelden kan via het aanmeldformulier hieronder.

 

Details

Datum

16 okt 2024

Tijd

20:00 - 21:30 uur

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan