Terug

Online gespreksavond – Zorgen voor later (Voor ouders)

18-09-2024 20:00 - 21:30 uur

Kijken naar de toekomst. Als ouder van een zorgintensief kind kan dit moeilijk zijn. Kan het beangstigend zijn.. of gewoon heel ingewikkeld en liever iets om vooruit te schuiven. Nadenken over vragen als: wat als ik de zorg niet meer dragen kan? Wie kan er dan? Hoe kan ik dit regelen, wat doet dit met mij? Hoe kijk ik naar een veranderende toekomst wat betreft de zorg?

Tijdens deze avond is er ruimte om samen hierover door te praten als ouders. En met elkaar te delen hoe lastig het soms is om de zorg uit handen te moeten geven. ”Zelfs al draag je de zorg over aan een van je andere kinderen, het blijft moeilijk om als ouders dat stukje zorg los te moeten laten”. Het is goed om je gehoord en gesteund te voelen door andere ouders hierin.

Daar is deze avond voor. Met behulp van verschillende inzichten en handvatten gaan we met elkaar in gesprek, delen we tips en inzichten en is er ruimte voor erkenning en herkenning.

Aanmelden 

De deelnamekosten voor deze avond zijn €7,50 (leden van Dit Koningskind betalen slechts €5,-). Aanmelden kan via het aanmeldformulier hieronder.

 

Details

Datum

18 sep 2024

Tijd

20:00 - 21:30 uur

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan