Terug

Ontmoetingsdag (Noord NL) – Voor mensen met een licht verstandelijke beperking

11-06-2022 10:30 - 15:30 uur

Ben jij erbij?

 

Op zaterdag 11 juni mei organiseert Dit Koningskind een ontmoetingsdag voor mensen met een licht verstandelijke beperking. Het thema van deze dag is: ”Dit geloof ik!”.

In de ochtend bespreken we samen het thema en gaan we het hebben over de bijbel en het geloof. Want waar gaat de bijbel nu precies over? En hoe leg je aan een ander uit wat het geloof precies inhoudt? Tijdens deze ochtend is er voldoende ruimte om elkaar te ontmoeten en gesprekken te voeren.

Tussen de middag zal er een lekkere lunch klaar staan. Heb je een speciaal dieet waar we rekening mee moeten houden? Stuur ons dan een mail via m.vdburg@ditkoningskind.nl.

In de middag gaan we een leuke activiteit doen. We sluiten de dag met elkaar af rond  15:30. Heb je vragen? Bel of mail gerust naar Martine!

Wij hebben er zin in en hopen jullie te zien! Groetjes, Johan, Gerrieke, Anneke en Martine.

Praktische informatie en aanmelden

Datum en tijd: Zaterdag 11 juni van 10:30-15:30

Locatie: Dorpshuis de Til, Tolberterstraat 36A in Leek

Aanmelden: Kan via dit aanmeldformulier

Kosten: €10,- (deze mag je naar de dag zelf meenemen)

Zie ik jou daar?

Hoi! Ik ben Martine, de nieuwe regioconsulent bij Dit Koningskind. Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten en samen een mooie dag te hebben! Heb je vragen over deze dag of wil je alvast even kennismaken met mij? Neem dan gerust contact met mij op via 0613766764 of m.vdburg@ditkoningskind.nl 

Details

Datum

11 jun 2022

Tijd

10:30 - 15:30 uur

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan