Terug

Ontmoetingsdag (Midden Oost NL) – Voor mensen met een licht verstandelijke beperking

21-05-2022 10:30 - 16:00 uur

Jij bent goud waard!

Op zaterdag 21 mei organiseert Dit Koningskind een ontmoetingsdag voor mensen met een licht verstandelijke beperking. Het thema van deze dag is: ”Jij bent goud waard!”. 

In de ochtend bespreken we samen het thema en kijken we naar de talenten die jij hebt gekregen; welke zijn dat? Misschien vind je het moeilijk om dat te bedenken of vind je het lastig om te bedenken wat jij daarmee kan. Misschien ben je heel blij met jouw talenten en vertel je daar graag over! Of zie je soms vooral de dingen die je niet kan doen in je leven, ook dat kan gebeuren. Hierover willen we praten met elkaar, luisteren naar elkaar.

Tussen de middag zal er een lekkere lunch klaar staan. Heb je een speciaal dieet waar we rekening mee moeten houden? Stuur ons dan een mail via m.vdburg@ditkoningskind.nl.

In de middag gaan we een activiteit doen in de natuur bij de camping. Dit zal in het teken staan van wandelen. We sluiten de dag met elkaar af rond  16:00. Heb je vragen? Bel of mail gerust naar Martine!

Wij hebben er zin in en hopen jullie te zien! Groetjes, Karin, Anneke en Martine.

Praktische informatie en aanmelden

Datum en tijd: Zaterdag 21 mei van 10:30-16:00

Locatie: Camping de Oldemeyer, Grote Beltenweg 13a, 7794 RA Rheeze

Aanmelden: Kan via dit aanmeldformulier

Kosten: €20,- (deze mag je naar de dag zelf meenemen)

Zie ik jou daar?

Hoi! Ik ben Martine, de nieuwe regioconsulent bij Dit Koningskind. Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten en samen een mooie dag te hebben! Heb je vragen over deze dag of wil je alvast even kennismaken met mij? Neem dan gerust contact met mij op via 0613766764 of m.vdburg@ditkoningskind.nl 

Details

Datum

21 mei 2022

Tijd

10:30 - 16:00 uur

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan