Terug

Ontmoetingsdag (Zuid West NL) – VOL!

28-05-2022 10:30 - 16:00 uur

Op grote hoogte!

Deze dag is volgeboekt! Je kunt je helaas niet meer aanmelden.

Op zaterdag 28 mei organiseert Dit Koningskind een ontmoetingsdag voor mensen met een licht verstandelijke beperking. Het thema van deze dag is: ”Op grote hoogte”’.

In de ochtend bespreken we samen het thema en gaan we het hebben over het leven in de kerk en samenleving. Misschien voel je je niet altijd gezien of begrepen in de kerk omdat mensen niet aan je kunnen zien dat je een licht verstandelijke beperking hebt. Dat kan best vervelend of eenzaam voelen. Tijdens deze ochtend gaan we hierover met elkaar in gesprek. We verzamelen aan de voorkant van station Rotterdam Centraal.

Tussen de middag zal er een lekkere lunch klaar staan. Heb je een speciaal dieet waar we rekening mee moeten houden? Stuur ons dan een mail via b.vanderwijngaard@ditkoningskind.nl

In de middag maken we met elkaar een prachtige wandeling over de daken in het centrum van Rotterdam. Dit zijn speciale en veilige wandelpaden die gemaakt zijn op enkele gebouwen in Rotterdam. Om 16:00 sluiten we de dag met elkaar af en eindigen we weer voor station Rotterdam Centraal. Heb je vragen? Bel of mail gerust naar Bonna via 0613416506.

Wij hebben er zin in en hopen jullie te zien! Groetjes, Elly en Bonna

Praktische informatie 

Datum en tijd: Zaterdag 28 mei van 10:30-16:00

Locatie: verzamelen bij de voorkant van Station Rotterdam CS, Stationsplein 8a, 3013 AJ Rotterdam

Kosten: €20,- (deze mag je naar de dag zelf meenemen)

Details

Datum

28 mei 2022

Tijd

10:30 - 16:00 uur

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan