Terug

Ontmoetingsdag voor stellen waarvan één van de partners autisme heeft

03-10-2020 10:30 - 16:30 uur

Op zaterdag 3 oktober organiseert Dit Koningskind een ontmoetingsdag in Bunschoten voor stellen waarvan één van de partners autisme heeft (of een vermoeden daarvan). Het thema is: ‘Verbinding binnen de relatie’. Joke Heusinkveld, deskundige op het gebied van autisme binnen relaties, zal dit thema inleiden.

Deze ontmoetingsdag biedt u en uw partner meer inzicht in het samen leven met autisme. We besteden aandacht aan de worsteling en gevoelens van beide partners. Want wat betekent het om te leven met autisme? En hoe is het voor de ander? Welke impact heeft het op uw relatie en gezinsleven?

Doordat u nieuwe kennis opdoet en met elkaar in gesprek gaat over het thema ‘Verbinding binnen de relatie’, krijgt u meer zicht op factoren die verbinding bemoeilijken in een relatie waarin autisme een rol speelt. Ook ontdekt u manieren om die verbinding te bevorderen. Naast verdieping is er ruimte voor ontmoeting en ontspanning. Tussendoor genieten we van een lunch en we sluiten af met een hapje en een drankje. Regioconsulenten Joke Leene en Ad Waardenburg begeleiden deze ontmoetingsdag.

Van harte welkom!

*uiteraard houden we 1,5 meter afstand van elkaar. 

Voor wie:            Stellen waarvan één van de partners autisme heeft (of een vermoeden daarvan)
Waar:                  Bisschopweg 7, 3752 LK Bunschoten
Wanneer:            Zaterdag 3 oktober 2020
Tijd:                     10.30-18.00 uur

Richtbedrag:       € 90,00 per stel (incl. lunch en borrel)
Aanmelden:       klik hier om je aan te melden
Informatie:        Joke Leene: 06 13766764 / j.leene@ditkoningskind.nl (ook voor het doorgeven van evt. allergieën/dieetwensen)

Belangrijk: Dit Koningskind vindt gespreksgroepen belangrijk. Giften en ledengeld dekken echter niet alle kosten die wij maken (bv. voor personeel, materiaal en locatie). Daarom vragen wij van u als deelnemer een tegemoetkoming in de kosten, in de vorm van een gift. Voor deze activiteit is het richtbedrag voor stellen € 90,00. Dit is een richtbedrag; voelt u zich vrij om te geven wat voor u passend is. U kunt tijdens de dag een machtigingsformulier invullen waarmee we de gift van uw rekening afschrijven.   

Details

Datum

03 okt 2020

Tijd

10:30 - 16:30 uur

Locatie

Bunschoten

Nederland
Google Maps →

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan