Terug

Ontmoetingsdag – Voor vrouwen met autisme (Zwolle)

30-09-2023 10:30 - 15:00 uur

Tijdens deze ontmoetingsdag is er ruimte en aandacht voor jouw ervaringen en vragen als vrouw met autisme. Door het contact met andere vrouwen in dezelfde situatie ervaar je een gevoel van (h)erkenning. Op die manier helpen we elkaar verder door het geven van steun en tips.

Thema ”Op zoek naar meer rust”

Veel vrouwen met autisme geven aan dat ze in het dagelijks leven het meeste last hebben van alle prikkels om hen heen. Dit zorgt voor vermoeidheid, stress en overprikkeld zijn. Het helpt om signalen van stress op een eerder moment bij jezelf te herkennen. Maar dat is niet altijd even gemakkelijk. En iedere persoon met autisme ervaart het verschillend. In deze bijeenkomst staan we stil bij het herkennen van signalen en ontdekken we wat jou stress oplevert. Dat doen we door een stukje theorie maar ook door praktische oefeningen. Ook is er gelegenheid om ervaringen te delen en elkaar tips te geven.

Heb je vragen over deze dag of twijfel je of het wel iets voor je is? Neem dan contact op met onze consulent Bonna via b.vanderwijngaard@ditkoningskind.nl 

Praktische informatie

Datum en tijd: Zaterdag 30 september maart van 10:30-15:00 (inloop vanaf 10:15)

Locatie: Hoofdkantoor Sprank, Hanzelaan 334 in Zwolle

Kosten: €20

Aanmelden: via dit aanmeldformulier

Details

Datum

30 sep 2023

Tijd

10:30 - 15:00 uur

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan