Terug

Seminar – Onbeperkt geloven (New Wine)

24-07-2022 16:00 - 17:00 uur

Wil je meer weten over geloofsbeleving bij mensen met een (licht)verstandelijke beperking?

 

Dan is deze seminar voor jou! Speciaal voor een ieder die contact heeft met iemand met een verstandelijke beperking en graag in gesprek komt over geloven, geeft Dit Koningskind een seminar op de New Wine Zomerconferentie.

Tijdens deze ontmoeting proberen wij je aan te moedigen en te inspireren om op een gelijkwaardige manier de liefde van Jezus te ontdekken en met elkaar in gesprek te komen. Want wat is er veel genade en liefde te beleven als je ‘echt’ het contact met elkaar aan gaat. Vanuit enthousiasme voor deze doelgroep en  ervaring in het begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking, wil Martine van der Burg van Dit Koningskind je meenemen in de praktijk.

Een bijeenkomst over samen geloven, met en zonder een verstandelijke beperking, waarin ruimte is voor het uitwisselen van  ervaringen, tips of inspiratie.

“Op dat moment liet de Heilige Geest Jezus juichen van vreugde. Jezus riep: Vader, Heer van de hemel en de aarde, ik dank u! Want u hebt al die dingen bekendgemaakt aan heel gewone mensen. Maar voor wijze en verstandige mensen hebt u die dingen verborgen. Ja, Vader, zo wilde u het.’ Lucas 10:21

 

Zien we jou bij de seminar op de New Wine zomerconferentie op zondag 24 juli om 16:00? 

 

Fotocredits: New Wine

Details

Datum

24 jul 2022

Tijd

16:00 - 17:00 uur

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan