Terug

Studiedag – Leven met autisme

02-04-2022 09:45 - 15:45 uur

Verbonden met jezelf, de ander en God

Speelt autisme een rol in jouw leven? Bijvoorbeeld omdat je zelf een vorm van autisme hebt of iemand in je gezin of directe omgeving? Dan weet je als geen ander dat dit effect kan hebben op relaties. Het opbouwen of herstellen van deze relaties kan lastig zijn en je het gevoel geven dat je er alleen voor staat. Ontdek tijdens deze studiedag hoe je de verbinding met jezelf en de ander kunt maken en hoe de verbinding met God (opnieuw) kan ontstaan.

Programma

Tijdens het ochtendprogramma zal Hester Lever (relatie- en gezinstherapeut) een lezing geven over de mogelijkheden van verbinding. Aansluitend is er een interview met ervaringsdeskundigen, gevolgd door een forumbespreking. Hieraan zullen zowel Hester Lever, de ervaringsdeskundigen als een predikant deelnemen. Na de lunch zijn er diverse interactieve workshops, deelnemers kunnen zich voor twee workshoprondes inschrijven.

Workshops

Bekijk hier het complete overzicht van de workshops.

Aanmelden

U kunt zich niet meer aanmelden voor deze studiedag. 

Praktische informatie

  • Datum: Zaterdag 2 april 2022
  • Tijd:  9:45-15:45
  • Locatie: Van Lodenstein College, Kasteelstraat 2, 4041 JB Kesteren
  • Kosten: €25,00 p.p. (inclusief lunch)
  • Contactgegevens organisatie: Dit Koningskind, 030 23 63 788 of info@ditkoningskind.nl

Annuleringsvoorwaarden

Je kan je aanmelding tot twee weken voor de studiedag gratis annuleren (uiterlijk 19 maart). Mocht je je aanmelding hierna willen annuleren dan rekenen wij €12,50 administratiekosten.

Coronamaatregelen

Wij vinden het belangrijk dat iedereen op een veilige en verantwoorde manier kan deelnemen aan de studiedag. Daarom worden de coronamaatregelen gehanteerd die op dat moment gelden. Heb je hier vragen over? Neem dan gerust contact met ons op!


Deze studiedag wordt mogelijk gemaakt door het Platform Autisme in de kerk. Een co-creatie van de organisaties: Eleos, Op weg met de ander, Helpende handen en Dit Koningskind. Het Platform werd in 2008 opgericht en heeft sindsdien diverse bijeenkomsten georganiseerd en verschillende brochures uitgegeven.

 

Details

Datum

02 apr 2022

Tijd

09:45 - 15:45 uur

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan