Terug

Themabijeenkomst – Voor partners van iemand met autisme (regio Noord)

28-02-2024 19:45 - 22:00 uur

Heb jij een partner met (vermoeden van) autisme? Dan weet je als geen ander dat dit invloed kan hebben op je dagelijks leven. Tijdens deze bijeenkomst zal ervaringsdeskundige en schrijfster Lies Boven hierover met ons in gesprek gaan.

Lies vertelt over de dynamiek die ontstaat wanneer autisme een rol speelt in het huwelijk. Dit doet ze vanuit haar eigen persoonlijke ervaringen met haar man die Asperger heeft. Op basis van haar ervaringen heeft ze het boek Onbereikbaar dichtbij geschreven. Tijdens deze avond zal ze hier verder op ingaan (Je hoeft het boek niet gelezen te hebben om deel te kunnen nemen aan deze avond).

Tijdens de themabijeenkomst is er ruimte om vragen te stellen, andere ‘partners van’ te ontmoeten en met elkaar door te praten en ervaringen uit te wisselen. Zo ontstaat er ruimte voor herkenning en erkenning. Maar ook het ervaren dat de meeste gedachten en situaties niet gek zijn, maar juist te maken hebben met de rol van autisme. Door het uitwisselen van deze gedachten vind je soms woorden voor dat wat voelt als ‘iets’ wat niet klopt. Dat kan steun en lucht geven.

Praktische informatie

Datum en tijd: Woensdag 28 februari van 19:45-22:00

Locatie: Dorpshuis de Til, Tolberterstraat 36a, 9351 BH Leek

Deelnamekosten: €5,- (deelname is gratis voor leden van Dit Koningskind)

Aanmelden: Aanmelden kan via het formulier hieronder.

 

Details

Datum

28 feb 2024

Tijd

19:45 - 22:00 uur

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan