Terug

Themabijeenkomsten- Omgaan met levend verlies (Zwolle)

20-11-2023 20:00 - 22:00 uur

Bij de jubileumavonden van Sprank en Dit Koningskind (begin oktober) werd er stil gestaan bij het thema ”leven met levend verlies”. Tijdens deze avonden willen we doorpraten over dit onderwerp waarbij we iedere avond een ander element uitlichten. Zoals omgaan met dubbele gevoelens, verlies en herstel. Maar ook hoe ga je om met reacties van anderen?

Iedere avond begint met een korte inleiding waarna we met elkaar het gesprek aan gaan en ervaringen uitwisselen. De Bijbel sluit de ogen niet voor levend verlies. We hoeven dus niet de schijn op te houden. Wat betekent het geloof voor mensen in tijden van rouw en verdriet? Het delen van jouw ervaringen hierin zijn belangrijk. In drie avonden gaan we dieper in op het thema levend verlies. Op de vierde avond kunnen deelnemers mensen uit hun eigen netwerk meebrengen. Zo proberen we ook begrip te creëren voor mensen die om de deelnemers heen staan.

Heb je vragen over deze avonden of twijfel je of het iets is voor jou is? Neem dan gerust contact op met onze consulent Martine van der Burg.

Praktische informatie & aanmelden

Data: 20 november, 15 januari, 12 februari en 11 maart

Tijd: 20:00-22:00

Locatie: Koningskerk Landsheerlaan 5, Zwolle

Deelnamekosten: €27 p.p. of €40,50 per echtpaar (Ledenprijs: €22,50 p.p. of €33,75 per echtpaar)

Aanmelden: Via dit aanmeldformulier

Details

Datum

20 nov 2023

Tijd

20:00 - 22:00 uur

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan