Terug

Webinar: de betekenis van de Wet zorg en dwang

07-10-2020 19:30 - 22:00 uur

Webinar: de betekenis van de Wet zorg en dwang

Draag je zorg voor iemand met een beperking? Dan kan je te maken krijgen met de Wet zorg en dwang. Daarin staat bijvoorbeeld dat het beperken van vrijheid of verlenen van onvrijwillige zorg niet is toegestaan. Het is handig om te weten wat deze wet precies betekent. Volg daarom de webinar op woensdagavond 7 oktober van Gerike Nagel. Zij is Beleidsmedewerker Zorg bij de Rozelaar en kan je er alles over vertellen.

Je kan vooraf vragen over dit onderwerp stellen door een mail te sturen naar a.waardenburg@ditkoningskind.nl. Gerike Nagel zal de gestelde vragen zo goed mogelijk meenemen in haar inleiding. Ook tijdens het webinar zal er gelegenheid zijn voor het stellen van vragen.

Voor leden van Dit Koningskind en Sien is deelname aan dit webinar gratis. We vragen aan mensen die geen lid zijn van Dit Koningskind of Sien een eigen bijdrage van € 5,- We verzoeken u om dit bedrag per ommegaande over te maken naar:

Dit Koningskind
IBAN: NL49 SNSB 0908 2474 27
Onder vermelding van: “Webinar Wzd 7 oktober 2020”

Aanmelden: Klik hier. Na het aanmelden ontvangt u een uitnodiging en nadere informatie  over de deelname aan het webinar.

Details

Datum

07 okt 2020

Tijd

19:30 - 22:00 uur

Locatie

Online

Nederland

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan