Terug

Webinar: de betekenis van de Wet zorg en dwang

07-10-2020 19:30 - 21:00 uur

Webinar: de betekenis van de Wet zorg en dwang

Draag je zorg voor iemand met een beperking? Dan kan je te maken krijgen met de Wet zorg en dwang. Daarin staat bijvoorbeeld dat het beperken van vrijheid of verlenen van onvrijwillige zorg niet is toegestaan. Het is handig om te weten wat deze wet precies betekent. Volg daarom de webinar op woensdagavond 7 oktober van Gerike Nagel. Zij is Beleidsmedewerker Zorg bij de Rozelaar en kan je er alles over vertellen. Dit webinar organiseert Dit Koningskind in samenwerking met Sien.

Stel je vraag
Je kunt vooraf vragen over dit onderwerp stellen door een mail te sturen naar a.waardenburg@ditkoningskind.nl. Gerike Nagel zal de gestelde vragen zo goed mogelijk meenemen in haar inleiding. Ook is er tijdens het webinar natuurlijk gelegenheid zijn om vragen te stellen.

Aanmelden
Klik hier om aan te melden. Na het aanmelden ontvang je een uitnodiging en nadere informatie over de deelname aan het webinar.


Dit Koningskind is een vereniging. Voor leden van Dit Koningskind is deelname aan dit webinar gratis. Aan niet-leden vragen wij een tegemoetkoming in de kosten, in de vorm van een gift. Het richtbedrag voor dit webinar is 5 euro. Je bent vrij om te geven wat voor jou passend is. In de bevestigingsmail vind je daarover meer informatie.

Details

Datum

07 okt 2020

Tijd

19:30 - 21:00 uur

Locatie

Online

Nederland

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan