Terug

Webinar – Samenwerken met zorgverleners

25-09-2023 20:00 - 21:45 uur

De afgelopen tijd hebben wij met verschillende ouders en verwanten gesproken over het samenwerken met zorgverleners. Wat daarin vaak en duidelijk naar voren komt is hoe afhankelijk jullie van hen zijn; en dat een leven lang.

Allereerst natuurlijk voor de zorg voor jullie kind, broer of zus, maar zeker ook voor jullie eigen rust en welbevinden. Hoe kostbaar is het om te wéten dat je kind in goede handen is! Maar hoe vaak is het niet anders? Hoewel de zorgprofessionals het grootste aandeel hebben in een goede samenwerking, zijn er gelukkig ook zeker handvatten waarmee jullie als ouders een steentje kunnen bijdragen om tot een goede driehoek te komen. Ook jullie invloed is daarmee fors. Ouders (en andere familie) kunnen het béste in de zorgprofessional naar boven halen, maar dus ook het slechtste.

Samen met Wendy Bos (trainer Driehoekskunde bij stichting Sprank en ervaren begeleider) wil ik samen met jullie deze handvatten bekijken en bespreken vanuit de verschillende hoeken van de driehoek. Niet om daarmee gouden bergen te beloven noch de lieve vrede, maar wél om jullie hopelijk íets in handen te geven waarin jullie als ouders en verwanten het samenwerken in de driehoek ten positieve kunnen beïnvloeden.

Heeft u vooraf al een vraag vanuit uw situatie? Deel deze dan in het aanmeldformulier, dan nemen wij dit mee in de voorbereiding.

Praktische informatie

Datum en tijd: Maandag 25 september van 20:00-21:45

Kosten: €5 (voor leden van Dit Koningskind is deelname gratis)

Aanmelden: klik hier

Details

Datum

25 sep 2023

Tijd

20:00 - 21:45 uur

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan