Terug

Webinar – Toegang tot en financiering van de beste zorg

08-06-2021 20:00 - 21:30 uur

Webinar over “Toegang tot en financiering van de beste zorg” – 
Wegwijs in het oerwoud van de verschillende zorgwetten

Heb jij zorg nodig? Gelukkig heeft iedereen in Nederland recht op goede passende zorg. Er zijn veel vormen van zorg beschikbaar in ons land, maar dit is helaas voor veel Nederlanders niet altijd gemakkelijk bereikbaar. Bij het regelen van goede zorg krijg je te maken met een wirwar aan procedures, regels, wetgeving en vormen van financiering.

Hoe krijg je antwoord op belangrijke vragen als: Welke zorg is er allemaal? Wat past bij mij? Wat valt onder de Wet Langdurige zorg, WMO, Jeugdwet en de Zorgverzekeringswet? Hoe en waar vraag ik een indicatie aan? Waar moet ik op letten bij het aanvragen van een indicatie? Hoe vind ik de beste zorgaanbieder? Wat zijn mijn rechten en plichten? Moet ik zelf financieel bijdragen? En ook belangrijk: welke ondersteuning kan ik krijgen bij mijn zoektocht naar de beste zorg?

Dit Koningskind en belangenvereniging Sien organiseren hier op dinsdag 8 juni van 20.00 tot 21.30 uur een interactief webinar over met medewerking van Jantiene Koerhuis en Sandra van der Plas van Thuis In Cliëntondersteuning. Zij zullen je voorzien van relevante informatie, kunnen veel van je vragen beantwoorden en kunnen je zo op weg helpen om een goede keus te maken en de juiste stappen te zetten. Ontvang je al zorg en vraag je jezelf af of deze zorg nog wel bij je past? Dan is dit webinar ook zeker een aanrader!

Kosten en aanmelden

Het webinar is gratis voor leden van Dit Koningskind en Sien. Niet-leden betalen € 5. Klik hier om je aan te melden.

Details

Datum

08 jun 2021

Tijd

20:00 - 21:30 uur

Locatie

Online

Nederland
Google Maps →

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan