Gespreksgroep voor partners van mensen met autisme

Maandag 06 november 2017 20:00 uur

Je huwelijks- en gezinsleven kan onder druk staan als je partner een vorm van autisme heeft. Soms weet je niet hoe je verder moet. Tegelijk wil je als christen je partner trouw blijven en investeren in je relatie. Gesprek hierover met lotgenoten in een christelijke omgeving en onder deskundige begeleiding kan je verder helpen.

Dit Koningskind heet je van harte welkom op de gespreksgroep voor partners van mensen met autisme (of een vermoeden daarvan). In 5 interactieve avonden worden thema’s behandeld als de invloed van autisme op je relatie en het gezinsleven, het geloof en de vraag wat je van je partner mag verwachten. Regioconsulent Joke Leene begeleidt de gespreksgroep.

Voor wie: partners van mensen met autisme (of een vermoeden daarvan)
Wanneer: 6 en 20 november, 4 en 18 december 2017
Tijd: 20:00 – 22:00 uur
Waar: Kerkgemeenschap Het Anker CGK/NGK, Karveel 33-01, 8231 BH Lelystad
Aanmelden: digitaal formulier
Informatie:030-2363788/ info@ditkoningskind.nl


Belangrijk: Dit Koningskind vindt het organiseren van gespreksgroepen belangrijk. Voor de financiering van ons werk zijn we afhankelijk van de contributie van individuele leden. Dit ledengeld is echter niet toereikend voor alle kosten die we maken. Denkt u bijvoorbeeld aan personeelskosten, zaalhuur en kosten voor materialen. Uw steun is belangrijk! Daarom vragen wij van u als deelnemer een tegemoetkoming in de kosten. Als richtbedrag voor deze gift vragen we niet-leden € 9,00 per avond en leden* € 7,50 per avond. Voor deze gespreksgroep komt dit neer op een bedrag van respectievelijk € 45,00 (niet-leden) en € 37,50 (leden).

Vormgeving door douglas design