Contactgroep ouders van jongeren met verstandelijke beperking

Donderdag 24 januari 2019 20:00 - 22:00 uur

Als ouder van een puber met een verstandelijke beperking sta je soms voor moeilijke opvoedingskeuzes. Hoeveel verantwoordelijkheid geef je je kind? In hoeverre moet je loslaten?

De omgeving begrijpt niet altijd wat het precies betekent om een kind met een beperking te hebben. En welke invloed dat heeft op je gezinsleven. Onze ervaring is dat mensen het fijn vinden aan een contactgroep deel te nemen met mensen die dat wél precies begrijpen. In drie gespreksavonden gaan we in op belangrijke en herkenbare thema’s voor ouders en opvoeders.

24 januari   | Stressmomenten in het gezin
07 februari  | Pubers en loslaten
21 februari  | Brussen: kans of knelpunt?

De avonden worden begeleid door Bonna van der Wijngaard (regioconsulent). Hartelijk welkom!

Voor wie: ouders of verzorgers van jongeren (12+) met een verstandelijke beperking
Datum: 24 januari, 7 en 21 februari 2019
Tijd: 20.00 – 22.00 uur
Locatie: CGK Immanu
ël, Grote Haarsekade 58, 4205 VK, Gorinchem
Aanmelden: via het 
digitale formulier

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bonna van der Wijngaard, b.vanderwijngaard@ditkoningskind.nl of 06-13416506.

Belangrijk: Dit Koningskind vindt contactgroepen belangrijk. Giften en ledengeld dekken echter niet alle kosten die wij maken (bv. voor personeel, materiaal en locatie). Daarom vragen wij van u als deelnemer een tegemoetkoming in de kosten, in de vorm van een gift. Voor deze activiteit is het richtbedrag voor niet-leden € 30,00 en voor leden € 25,00 voor de drie avonden. Dit is een richtbedrag; voelt u zich vrij om te geven wat voor u passend is.

 

 

Vormgeving door douglas design