Gespreksgroep echtparen autisme

Donderdag 14 februari 2019 20:00 - 22:00 uur

In ieder huwelijk is weleens sprake van onbegrip, of zijn er spanningen. Maar als een van de partners een vorm van autisme heeft kunnen sommige, ogenschijnlijk normale, dingen erg lastig zijn. Hoe ga je om met de (soms grote) verschillen in communicatie, emoties, geloofsbeleving of intimiteit?  

Dit Koningskind organiseert in Kampen een gespreksgroep voor echtparen, waarvan één van de twee autisme heeft. Er komen verschillende thema’s aan bod. Zoals de invloed van autisme op je relatie, het gezins- en geloofsleven. Van elkaar leren, ervaringen delen en tips uitwisselen staan centraal.

De groep bestaat uit vier tot zes echtparen en wordt begeleid door regioconsulent Joke Leene. Je bent van harte welkom!

Voor wie: echtparen, waarvan een van de twee autisme heeft (of een vermoeden daarvan)
Waar: Kampen, locatie volgt
Wanneer: donderdag 14 en 28 februari, 14 en 28 maart en 18 april
Tijd: 20.00 – 22.00 uur
Aanmelden: via het digitale formulier

Neem voor meer informatie contact op met Joke Leene via j.leene@ditkoningskind.nl of 06-13766764.

Belangrijk: Dit Koningskind vindt gespreksgroepen belangrijk. Giften en ledengeld dekken echter niet alle kosten die wij maken (bv. voor personeel, materiaal en locatie). Daarom vragen wij van u als deelnemer een tegemoetkoming in de kosten, in de vorm van een gift. Voor deze activiteit is het richtbedrag voor niet-leden € 70,00 per echtpaar (€ 14,00 per avond) en voor leden € 55,00 per echtpaar (€ 11,00 per avond). Dit is een richtbedrag; voelt u zich vrij om te geven wat voor u passend is.

 

Vormgeving door douglas design