Ontmoetingsdag mannen met autisme

Zaterdag 02 februari 2019 10:30 - 14:30 uur

Als man met autisme kun je regelmatig onrust ervaren door teveel stress. Stress kan moeilijk te herkennen zijn, waardoor het lastig is de oorzaak aan te pakken. Dit hele proces kost veel energie en zorgt voor vermoeidheid. Welke manieren zijn er om dit te voorkomen?

Speciaal voor mannen met autisme organiseert Dit Koningskind een Ontmoetingsdag met als thema ‘Meer rust, minder stress’. We spreken met elkaar over manieren om stress te herkennen en te verminderen. Er is ruim gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen. Joke Leene en Ellen Lebesque (regioconsulenten) begeleiden deze dag. Bij hen kunt u tijdens of na de dag ook terecht voor verdiepende vragen.

Van harte welkom!

Voor wie: mannen met autisme
Datum: zaterdag 2 februari 2019
Tijd: 10.30 – 14.30 uur (voor lunch wordt gezorgd)
Locatie: Het Lichtpunt, De Boomgaard 7, 9408 JA in Assen
Aanmelden: via het digitale formulier

Neem voor meer informatie contact op via info@ditkoningskind.nl of 030-2363788. 

Belangrijk: Dit Koningskind vindt ontmoetingsdagen belangrijk. Giften en ledengeld dekken echter niet alle kosten die wij maken (bv. voor personeel, materiaal en locatie). Daarom vragen wij van u als deelnemer een tegemoetkoming in de kosten, in de vorm van een gift. Voor deze activiteit is het richtbedrag voor niet-leden € 25,00 en voor leden € 20,00. Dit is een richtbedrag; voelt u zich vrij om te geven wat voor u passend is.


 

 

Vormgeving door douglas design