Ontmoetingsdag vrouwen met autisme

Zaterdag 09 maart 2019 10:15 - 15:00 uur

Thema: meer rust en minder stress bij autisme

Vrouwen met autisme ervaren regelmatig onrust door te veel stress. Steeds in een verhoogde staat van alertheid zijn kost energie en zorgt voor vermoeidheid. Tijdens deze contactdag willen we aandacht geven aan hoe je meer rust en minder stress kan krijgen bij autisme. Wat is daar voor nodig en welke tools kan je elkaar bieden?

Tijdens een contactdag willen wij aan de hand van een thema vrouwen ondersteunen, ruimte geven om zelf aan de slag te gaan en een plek bieden om anderen te ontmoeten en ervaringen te delen. Deze dag is geschikt voor vrouwen die eerder hebben deelgenomen, evenals nieuwe deelnemers. Regioconsulent Joke Leene begeleidt deze dag. Je kan je vanaf nu aanmelden. 

 

Voor wie: vrouwen met autisme
Datum: zaterdag 9 maart 2019
Tijd: 10.15 - 15.00 uur
Plaats: Stichting Sprank, Hanzelaan 334, 8001 BE Zwolle
Aanmelden: via het digitale formulier 

Neem voor meer informatie contact op met Joke Leene via j.leene@ditkoningskind.nl of 06-13766764. 

Belangrijk: Dit Koningskind vindt ontmoetingsdagen belangrijk. Giften en ledengeld dekken echter niet alle kosten die wij maken (bv. voor personeel, materiaal en locatie). Daarom vragen wij van u als deelnemer een tegemoetkoming in de kosten, in de vorm van een gift. Voor deze activiteit is het richtbedrag voor niet-leden € 25,00 en voor leden € 20,00. Dit is een richtbedrag; voelt u zich vrij om te geven wat voor u passend is.

Vormgeving door douglas design