Gespreksgroep voor mensen met autisme

Dinsdag 19 februari 2019 20:00 - 22:00 uur

“Ik ben niet de enige!” Het was dé eyeopener voor Nicolette en Haike, twee deelnemers van een eerdere gespreksgroep voor volwassenen. Zij zijn blij dat ze zijn gegaan. “Je hebt een vergelijkbare beperking én wij zijn samen broers en zussen in het geloof.”

In februari 2019 start Dit Koningskind in Eindhoven een gespreksgroep voor volwassenen met autisme. De gespreksgroep geeft u de gelegenheid in een veilige en kleinschalige omgeving met elkaar in gesprek te gaan. De groep bestaat gemiddeld uit zes personen en komt vijf avonden bij elkaar. Gespreksthema’s zijn onder andere: sociale contacten (vriendschap en werkrelaties), zelfbeeld, communicatie en geloof. Er is ruimte voor inbreng van onderwerpen door de deelnemers.

De avonden worden begeleid door Bonna van der Wijngaard, regioconsulent van Dit Koningskind. Van harte welkom!

Voor wie: volwassenen met autisme (gemiddeld tot een hoog niveau)
Data: 19 februari, 5 en 19 maart, 2 en 16 april 2019
Tijd: 20.00 - 22.00 uur
Plaats: omgeving Eindhoven, locatie volgt
Aanmelden: via het digitale formulier

Neem voor meer informatie contact op met Bonna van der Wijngaard via b.vanderwijngaard@ditkoningskind.nl of 06-13416506.

Belangrijk: Dit Koningskind vindt gespreksgroepen belangrijk. Giften en ledengeld dekken echter niet alle kosten die wij maken (bv. voor personeel, materiaal en locatie). Daarom vragen wij van u als deelnemer een tegemoetkoming in de kosten, in de vorm van een gift. Voor deze activiteit is het richtbedrag voor niet-leden € 45,00 en voor leden € 35,00 voor vijf avonden. Dit is een richtbedrag; voelt u zich vrij om te geven wat voor u passend is.

Vormgeving door douglas design