Gespreksgroep volwassenen met autisme

Woensdag 10 april 2019 20:00 uur

“Ik ben niet de enige!” Het was dé eyeopener voor Nicolette en Haike, twee deelnemers van een eerdere gespreksgroep voor volwassenen. Zij zijn blij dat ze zijn gegaan. “Je hebt een vergelijkbare beperking én wij zijn samen broers en zussen in het geloof.”

In april 2019 start Dit Koningskind in Zwolle een gespreksgroep voor volwassenen met autisme. De gespreksgroep biedt herkenning en erkenning en geeft u de gelegenheid in een veilige en kleinschalige omgeving met elkaar in gesprek te gaan. De groep bestaat gemiddeld uit zes personen en komt vijf avonden bij elkaar. Gespreksthema’s zijn onder andere: sociale contacten (vriendschap en werkrelaties), zelfbeeld, communicatie en geloof. Er is ruimte voor inbreng van onderwerpen door de deelnemers. De avonden worden begeleid door Joke Leene, regioconsulent van Dit Koningskind.

Voor wie: volwassenen met autisme
Data: 10 en 23 april, 8 en 22 mei en 5 juni 2019   
Tijd: 20.00 - 22.00 uur
Locatie: Ichthuskerk, Campherbeeklaan 69  8024 BT Zwolle
Aanmelden: via het aanmeldformulier

Belangrijk: Dit Koningskind vindt gespreksgroepen belangrijk. Giften en ledengeld dekken echter niet alle kosten die wij maken (bv. voor personeel, materiaal en locatie). Daarom vragen wij van u als deelnemer een tegemoetkoming in de kosten, in de vorm van een gift. Voor deze activiteit is het richtbedrag voor niet-leden € 45,00 en voor leden € 35,00 voor vijf avonden. Dit is een richtbedrag; voelt u zich vrij om te geven wat voor u passend is.

Vormgeving door douglas design