Gespreksgroep voor ouders van een kind met een verstandelijke en/of sociale beperking

Maandag 06 mei 2019 20:00 uur

Wat voor impact heeft je kind dat ‘anders’ is op jullie gezinsleven? Hoe ga je als ouder om met reacties vanuit je omgeving? Mag je kind zijn zoals hij/zij is? En geloofsopvoeding, hoe geef je dat vorm? Ouders van kinderen met een verstandelijke en/of sociale beperking zijn van harte uitgenodigd deel te nemen aan deze interactieve gespreksgroep. 

In mei 2019 start deze groep in Zwolle. In een gespreksgroep staat ontmoeting met andere ouders centraal. Ouders en verzorgers gaan met elkaar in gesprek over onderwerpen zoals, gezinsleven, geloofsopvoeding, acceptatie, loslaten en de toekomst van je kind. Tijdens deze avonden is er ruimte zelf onderwerpen in te brengen. De groep komt  drie avonden bij elkaar en wordt begeleid door Joke Leene, regio consulent van Dit Koningskind.

Voor wie:

Ouders en verzorgers van een kind met een niet zichtbare beperking

Data:

6 mei, 27 mei en 17 juni

Locatie:

Ichthuskerk, Campherbeeklaan 69  8024 BT Zwolle

Aanmelden:

via het aanmeldformulier

Informatie:

j.leene@ditkoningskind.nl / 06 137 667 64

 

BelangrijkDit Koningskind vindt gespreksgroepen belangrijk. Giften en ledengeld dekken echter niet alle kosten die wij maken (bv. voor personeel, materiaal en locatie). Daarom vragen wij van u als deelnemer een tegemoetkoming in de kosten, in de vorm van een gift. Voor deze activiteit is het richtbedrag voor niet-leden € 30,00 en voor leden € 25,00 voor vijf avonden. Dit is een richtbedrag; voelt u zich vrij om te geven wat voor u passend is.

Vormgeving door douglas design