Gespreksgroep voor Partners van iemand met autisme

Dinsdag 17 september 2019 20:00 uur

Gespreksgroep voor partners van mensen met autisme.

In ieder huwelijk is weleens sprake van onbegrip, of zijn er spanningen. Maar als een van de partners een vorm van autisme heeft kunnen sommige, ogenschijnlijk normale, dingen erg lastig zijn. Hoe ga je om met de (soms grote) verschillen in communicatie, emoties, geloofsbeleving of intimiteit?  

Op 17 september 2019 start een gespreksgroep in Den Bosch voor partners van iemand met autisme (of een vermoeden daarvan). Dit Koningskind heet je daar van harte welkom. In 5 interactieve bijeenkomsten worden thema’s behandeld als de invloed van autisme op je relatie en het gezinsleven, geloven en de vraag wat je van je partner mag verwachten. Deelnemers krijgen ook de gelegenheid eigen onderwerpen in te brengen. Regioconsulent Bonna van der Wijngaard leidt deze gespreksgroep.

Voor wie: partners van mensen met autisme (of een vermoeden daarvan)
Waar: Den Bosch, Evertsenstraat 35
Wanneer: 17 september, 1 en 29 oktober, 12 en 21 november
Tijd: 20.00 – 22.00 uur
Aanmelden: via het digitale formulier 
Informatie: Bonna van der Wijngaard (0613416506) b.vanderwijngaard@ditkoningkinds.nl 

Belangrijk: Dit Koningskind vindt gespreksgroepen belangrijk. Giften en ledengeld dekken echter niet alle kosten die wij maken (bv. voor personeel, materiaal en locatie). Daarom vragen wij van u als deelnemer een tegemoetkoming in de kosten, in de vorm van een gift. Voor deze activiteit is het richtbedrag voor 5 avonden voor niet-leden € 45,00 en voor leden € 35,00. Dit is een richtbedrag; voelt u zich vrij om te geven wat voor u passend is.

Vormgeving door douglas design