Extra hoop en steun voor jou in coronatijd

Het coronavirus geeft veel onrust en onzekerheid. Juist voor mensen met een beperking en hun naasten zijn dit spannende tijden doordat de vaste patronen wegvallen. Dit Koningskind biedt een luisterend oor via de hulplijn en Facebook-chat en organiseert online activiteiten. Iedereen met vragen en behoefte aan ondersteuning kan bij Dit Koningskind terecht.

  • Heb je een vraag over vakantie, of thuisisolatie? Door onze jarenlange ervaring met mensen met een beperking, weten we hoe belangrijk het is om met elkaar in gesprek te gaan. Praten helpt en samen zoeken we naar oplossingen. Neem contact op met onze hulplijn.
  • Bekijk hieronder onze activiteiten en het zomerprogramma!
  • In onze wekelijkse nieuwsbrief geven we tips en delen we verhalen.

Activiteiten in coronatijd

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, kunnen verschillende activiteiten niet doorgaan op de manier zoals we dat hadden bedacht. Daarom bedenken wij nieuwe alternatieven. Tot 1 juli waren er diverse online bijeenkomsten, bijvoorbeeld rondom autisme. Vanaf september zijn er weer face-to-face activiteiten gepland.

Vakanties

Wat betekent corona voor de vakanties van Dit Koningskind?

Helaas hebben we alle vakanties in 2020 door het coronavirus moeten annuleren. Toch willen we iets voor jou, als vakantiedeelnemer doen! Daarom hebben we een alternatief zomerplan gemaakt. Klik hier voor het zomerprogramma.

Bereikbaarheid

Heb je een vraag over jouw vakantie? We zijn op maandag, dinsdag en donderdag tussen 10.00 uur en 15.00 uur bereikbaar via telefoonnummer 030-2363780.

Lees de blog

Iedere week een nieuwe blog over de impact van het coronavirus.

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan