Bijbel lezen

Voor kerken

Onze ondersteuning

Kerk ben je samen. Dat geloven wij. Want God geeft mensen aan elkaar om samen dichter bij hem te komen. Hij wil iedereen gebruiken en een plek geven in Zijn gemeente. In de praktijk blijkt dat samen leven in de kerk niet altijd eenvoudig is. Helaas voelen veel mensen die te maken hebben met een beperking zich vaak eenzaam of onbegrepen in de kerk. En tegelijkertijd merken ambtsdragers en gemeenteleden dat hun inzet voor iemand met een beperking lang niet altijd aansluit bij wat nodig is en daarom niet altijd gewaardeerd wordt. Daarom ondersteunen wij kerkleden en kerkenraden met toerusting, advies en voorlichting.

Wij bieden inspiratie en informatie

Downloads en nieuwsbrief

Wil je inspiratie rondom pastoraat, kerkdiensten, bijbelstudiemateriaal en autisme in de kerk? Ga dan naar onze download pagina. Wil je op de hoogte blijven van ons werk en activiteiten? Meld je dan aan voor onze speciale nieuwsbrief voor kerken en ontvang 3x per jaar meer inspiratie en informatie.

Wij helpen bij het bespreekbaar maken van thema's

Ontdekzondag en meer

De Ontdekzondag is een jaarlijkse themazondag die in het teken staat van samen gemeente zijn. Samen met iedereen; of je nu een (zichtbare) beperking hebt of niet. Wil je op de hoogte blijven over de Ontdekzondag 2024? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief voor kerken. Of download en gebruik de materialen van eerdere jaren.

Elkaar helpen

Hoe kunt u ons helpen?

Steun ons
  • Collecteer en maak gratis gebruik van ons collectemateriaal
  • Vertel in uw gemeente ons verhaal en wijs de mensen op onze activiteiten
  • Nodig ons uit om in gesprek te gaan over de ervaringen in uw gemeente
  • Maak direct uw gift over naar:
    NL49 SNSB 0908 2474 27 t.n.v. Dit Koningskind

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan