Aangepaste kerkdiensten

In diverse kerkelijke gemeenten worden met regelmaat aangepaste diensten georganiseerd voor mensen met een (verstandelijke) beperking.

Kerkelijke gemeenten kunnen van deze pagina op onze website gebruik maken om bekendheid te geven aan een aangepaste dienst in hun gemeente zodat ook mensen uit de regio hiervan op de hoogte kunnen zijn. Wilt u ook een dergelijke dienst op deze pagina vermelden? Vul dan het formulier in onderaan deze pagina.

Wij doen ons best om de gegevens die wij hebben ontvangen correct weer te geven maar kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie.

Mensen die willen weten waar dovendiensten worden gehouden of gewone diensten die ook door ook doven en slechthorenden kunnen worden gevolgd (gecombineerde diensten) vinden een overzicht hiervan op de website van het Interkerkelijk dovenpastoraat.

Overzicht aangepaste diensten voor mensen met een beperking:
Datum Tijd Plaats Kerkelijke gemeente Thema
10 februari 2019 10.00 uur Amersfoort, Copernicusstraat 18 GKv Martuskerk, Ds. Groeneveld Jezus is de waarheid (prikkelarme dienst)
3 maart 2019 11:00 uur Zwolle, Sterrenkroos 56 GKv De Fontein, Ds. Durk de Boer Zijn zoals je bent
31 maart 2019 11.00 uur Uithuizen, Hoofdstraat West 8 GKv Uithuizen, Ds. P. Drost De appel valt niet ver van de boom
14 april 2019 15.45 uur Nijmegen, Graafseweg 276 CGK Nijmegen, Boskapel, Ds. C.C. Den Hertog Intocht in Jeruzalem, kerkdienst in eenvoudige taal
 

AANMELDFORMULIER

Informatie over de dienst

Gegevens aanmelder

Akkoord verwerking persoonsgegevens

Vormgeving door douglas design