Nog even wat zaken op een rijtje

Het indelen van deelnemers en vrijwilligers kost nogal wat tijd. Je kunt ons werk uit handen nemen door het aanmeldingsformulier zorgvuldig en volledig in te vullen.

Als je je voor de eerste keer aanmeldt, wordt eerst informatie ingewonnen bij degenen die je op je formulier hebt ingevuld. Daarna wordt gekeken of we je kunnen indelen. Bij het samenstellen van de teams kijken we per vakantie wat voor mensen er nodig zijn om de deelnemers goed te kunnen begeleiden. Zo kijken we o.a. naar het aantal mannen/vrouwen, ervaren/onervaren mensen, verpleegkundigen, leeftijd, enz. Zo gauw alles rond is, krijg je bericht. Vóór de derde week van maart.

Buitenland

Bij de vakanties in het buitenland worden in principe alleen begeleiders ingedeeld die al vaker als begeleider met een vakantie van Dit Koningskind zijn mee geweest. Ook is het vaak nodig dat je ervaring hebt met het rijden in busjes. Bedenk wel dat er voor de buitenlandvakanties maar een beperkt aantal vrijwilligers nodig zijn. Meld je je aan voor een buitenlandvakantie, geef dan ook minimaal één keuze in het binnenland.

Niet jouw voorkeur

Aanmelding betekent niet automatisch plaatsing in de vakantie van jouw voorkeur. Soms moeten we mensen afwijzen. Dit gebeurt altijd zo zorgvuldig mogelijk. Afwijzing is bijvoorbeeld mogelijk als zich voor een bepaalde periode of vakantie meer vrouwen of onervaren mensen hebben gemeld dan we nodig hebben. We sturen je ook bericht als we je niet kunnen plaatsen.

Geen bijdrage

Vrijwilligers betalen geen bijdrage voor de vakanties. Bovendien kun je alle reiskosten die je maakt vergoed krijgen.

Startdag

Noteer vast de datum van de instructiedag in je agenda. Als hoofdleiding, begeleider of kok ben je verplicht daarbij aanwezig te zijn.

Zaterdag 21 april 2018:

Startdag voor ALLE vrijwilligers in Amersfoort

    Vormgeving door douglas design