Downloads PR materiaal en video's

Wordt er in uw gemeente voor Dit Koningskind gecollecteerd of wilt u Dit Koningskind in uw gemeente onder de aandacht brengen? Hieronder kunt u diverse materialen downloaden die u voor dit doel kunt gebruiken.


151210_Collectesheet.jpg

 

 

 

 

 

 

PowerPointdia

Deze dia kan bijvoorbeeld tijdens of voor de collecte worden getoond. De dia is in verschillende formaten te downloaden.

Dit Koningskind video

Het verhaal van Theresa gaat over de ervaringen en emoties van de ouders van een dochter met een beperking. Bekijk de video via deze vimeolink:
De drie minuten durende video kan ook gratis worden aangevraagd via het secretariaat. Het zal dan via een downloadprogramma naar u worden gestuurd. Het Qtime-filmpje kan worden getoond via bijvoorbeeld Windows Mediaplayer. Stuur een mail naar info@ditkoningskind.nl.

Video Matthias

Een video met kleurrijke foto's van Matthias, die het syndroom van Down heeft. "Mensen worden blij als ze hem zien", zegt zijn moeder. De video duurt een minuut en is te zien via deze vimeolink. De video is ondertiteld en daarmee ook geschikt voor mensen met een gehoorbeperking. De video is ook gratis te bestellen via: info@ditkoningskind.nl.

Vakantievrijwillgers gezocht

Voor de vakanties van Dit Koningskind worden vrijwilligers gezocht. Bekijk de video (lengte 1 minuut) via deze vimeolink.

Fotofilm Dit Koningskind

Een video met een lengte van 2 minuut 40 die met uitspraken in beeld laat zien wat Dit Koningskind voor verschillende mensen betekent. Aan het einde is het oude logo van Dit Koningskind te zien. Bekijk de video via deze vimeolink.

 

Vormgeving door douglas design