Collectieve zorgverzekering

 Dit Koningskind heeft met Pro Life afspraken gemaakt over een collectieve zorgverzekering. Korting op de zorgverzekering is van toepassing voor zowel leden als vrijwilligers.

Leden van Dit Koningskind krijgen bij Pro Life de volgende kortingen en voordelen:
• 8% korting op je basisverzekering (9% voor vrijwilligers van de vereniging)
• 8% korting op je aanvullende verzekering
• 8% korting op je tandartsverzekering
• Toegang tot goede reguliere en christelijke zorgverleners
• Vergoeding vanuit de aanvullende verzekeringen voor christelijke zorg. Zoals hulp bij gezinsvorming, relatietherapie en zorg rondom het levenseinde.

Pro Life is de christelijke zorgverzekeraar
Pro Life ziet het leven als een wonder, een geschenk van God. Waardevol, maar ook kwetsbaar. Als het leven als een geschenk wordt gezien, blijft het leven van waarde. Zelfs als gezondheid afneemt. Juist dan verdient het leven zorg, aandacht en bescherming.

Pro Life gelooft in christelijke zorg
Christelijke zorg is gebaseerd op Bijbelse normen en waarden. Zorg die wordt gegeven vanuit naastenliefde. De meerwaarde van christelijke zorg ontstaat in situaties waarbij geloof en zorg elkaar raken. Bijvoorbeeld bij ingrijpende gebeurtenissen in je leven. Dan is het belangrijk dat de zorgverlener begrijpt waarom je bepaalde keuzes maakt. Zo krijg je zorg die aansluit bij jouw identiteit.

Je kunt online direct een zorgverzekering afsluiten. Pro Life zegt je huidige verzekering op als jij je voor 31 december aanmeldt.

Bent u lid? U sluit uw zorgverzekering gemakkelijk en snel af www.prolifecollectief.nl/ditkoningskind. Pro Life bellen kan natuurlijk ook: 033 422 81 88

Bent u vrijwilliger? U sluit uw zorgverzekering gemakkelijk en snel af www.prolifecollectief.nl/ditkoningskindutrecht/205504428. Pro Life bellen kan natuurlijk ook: 033 422 81 88 

 

Vormgeving door douglas design