Ontdekzondag 5 februari 2017

De Ontdekzondag is een jaarlijkse themazondag, waarbij leden van kerkelijke gemeentes worden uitgedaagd om écht naar elkaar om te zien, of iemand nu een waarneembare beperking heeft of niet.
Komend jaar wordt de ontdekzondag op 5 februari gehouden (D.V.) met als thema: 'Bemoedig elkaar!' Ds. B. Renkema (zie afbeeding hiernaast) van CGKV De Verbinding in Hilversum schrijft de preek voor deze dag.

De preek en de liturgie kunt u hieronder downloaden.

Kleur
In ons ledenmagazine Kleur staat een artikel over de Ontdekzondag 2017. Hieronder is het artikel te downloaden.

Collectesheet
De collectesheet kan gebruikt worden ter ondersteuning tijdens de collecte. 

Werkblad voor de jeugd
Speciaal voor de kinderen is een leuk werkblad gemaakt boordevol puzzels, spelletjes en een ansichtkaart om te kleuren en uit te knippen. Het kindermateriaal kan na downloaden in kleur of zwart/wit worden uitgeprint. Tip: print het materiaal dubbelzijdig uit!

Introductie video bekijken
Er is een korte video beschikbaar waar Ds.Renkema spreekt over 'bemoedig elkaar!' Klik op deze videolink:

Uitdeelmateriaal
Het motto van de Ontdekzondag 2017 is: 'bemoedig elkaar!''. En daar past ook het uitdeelmateriaal bij: cadeaudoosjes, om iemand een presentje te geven ter bemoediging. Voor de Ontdekzondag 2017 zijn er drie kleurrijke cadeaudoosjes ontworpen (zie afbeelding hierboven). Een doosje met een bloemenprint, een doosje met een groene, meer zakelijke, print en een cadeaudoosje met een hartvormige sluiting die een vrolijke kinderprint heeft.

Het uitdeelmateriaal wordt aangeleverd op A4 formaat en is makkelijk zelf te vouwen (zie afbeelding hierboven). Aan de binnenkant staat het logo van Dit Koningskind en er staat een Bijbeltekst die verwijst naar de preek. De cadeaudoosjes zijn te gebruiken om bijvoorbeeld bloemzaadjes, bonbons, theezakjes, pepermuntjes of een andere klein presentje in te doen.
Het uitdeelmateriaal is gratis (u betaalt alleen de verzendkosten) en te bestellen via: info@ditkoningskind.nl

Deel uw ervaringen!
Heeft u foto's, video's of verhalen van hoe de Ontdekzondag 2017 in uw gemeente wordt gevierd? En wilt u die delen met Dit Koningskind? Laat het ons weten via: info@ditkoningskind.nl

Andere video's
Andere video's van Dit Koningskind kunt u vinden op deze pagina: downloads PR materiaal en video's.

 

Vormgeving door douglas design