Medewerkers

Dit Koningskind heeft tien vaste medewerkers. Meer dan zeshonderd vrijwilligers zijn voor ons actief in verschillende kerkelijke gemeenten en gaan als begeleiders mee op vakantie.

Hieronder vindt u de namen van de vaste medewerkers. Verder wordt op deze pagina informatie gegeven over een collectiviteitcontract met zorgverzekering Pro Life voor medewerkers en vrijwilligers van Dit Koningskind. 

Directeur:
Marianne Milek-Knoester

Regioconsulenten:
Ad Waardenburg
Joke Leene
Bonna van der Wijngaard

Wilt u weten welke regioconsulent werkzaam is in uw regio? Klik hier.

Secretariaat:
Wietske Boersma
Ineke van der Mijden
info@ditkoningskind.nl

PR en communicatie:
Mary-Jane Foran
Joanne Boonstra

Stichting Vakanties:
Lidia Dubbeld
Rianne Pontier
vakanties@ditkoningskind.nl

CAO
Medewerkers van Dit Koningskind en Stichting Vakanties Dit Koningskind vallen onder de CAO 'Welzijn en Maatschappelijke dienstverlening' en ontvangen salaris conform de richtlijnen in deze CAO.

Collectiviteitcontract
Onderstaande informatie is bestemd voor de medewerkers en vrijwilligers van Dit Koningskind.

Dit Koningskind en Pro Life Zorgverzekeringen hebben een collectiviteitcontract gesloten. Werknemers en vrijwilligers in de afdelingen kunnen hierdoor korting krijgen op hun ziektekostenverzekering van Pro Life Zorgverzekeringen.

Pro Life biedt u een zorgverzekering die past bij principes en visie op het leven van veel christenen. Zij helpen u bij het vinden van zowel reguliere als christelijke zorg. Dankzij het collectieve contract met Dit Koningskind kunnen zij u een korting aanbieden voor u en uw eventuele gezinsleden

Voor 2019 geldt de volgende korting:

• 8% korting op de basisverzekering
• 8% korting op aanvullende (tand)verzekeringen

Uw voordelen, naast de korting, dankzij de collectieve regeling met Dit Koningskind:

• De Principe Polis zonder vergoeding voor abortus en euthanasie, maar met in de aanvullende verzekering extra vergoedingen zoals christelijke psychosociale hulpverlening.
• Gegarandeerde acceptatie voor de aanvullende verzekeringen. Alleen voor de meest uitgebreide tandverzekering verzoeken zij u enkele vragen te beantwoorden, alvorens u te accepteren voor de Tand Large verzekering of de Tand Medium verzekering.

Als klant van Pro Life kunt u gebruik maken van vele extra’s:
• De Pro Life Vertrouwensarts voor vragen op medisch-ethisch gebied
• De Pro Life Zorgcoach voor vragen over wachtlijstbemiddeling of het vinden van zorgverleners. Maar ook bij vragen over de uitvoering van de AWBZ en de Wmo.
• Mijn Pro Life, waarmee online zorgverzekeringszaken snel en gemakkelijk geregeld kunnen worden.

U sluit uw zorgverzekering gemakkelijk en snel op http://www.prolifecollectief.nl/ditkoningskindutrecht/205504428. Pro Life bellen kan natuurlijk ook: 033 422 81 88.

 

Vormgeving door douglas design