COVID-19 en vakanties

Wanneer weet ik of mijn vakantie doorgaat bij COVID-19?
Niemand weet wat er de komende maanden gaat gebeuren en welke beperkingen er zijn en komen door het coronavirus. We hebben een mooi vakantieprogramma voor je samengesteld, maar weten nog niet of dat ook kan doorgaan. Ongeveer 4 weken van tevoren krijg je van ons via e-mail bericht of je vakantie doorgaat. Wij houden continu de actuele reisinformatie, de coronamaatregelen en de ontwikkelingen rondom de vaccinaties in de gaten. Het liefst laten wij de vakanties natuurlijk doorgaan, maar jouw veiligheid en de veiligheid van de vrijwilligers staat voorop. Dus als we de situatie niet veilig genoeg vinden, zullen we de vakantie annuleren. Uiteraard doen we dan ons best om een mooi alternatief voor je te verzorgen.

Krijg ik mijn geld terug als mijn vakantie geannuleerd wordt vanwege COVID-19?
We weten van tevoren niet of de vakanties kunnen doorgaan. Maar je kunt met een gerust hart een reis boeken. Wij geven namelijk dit jaar een `geld-terug-garantie`. Als wij jouw vakantie annuleren vanwege COVID-19 krijg je altijd je geld terug. Deze garantieregeling geldt ook als na aanmelding/bevestiging blijkt dat je zelf vanwege corona niet mee kan met een vakantie.

Is er een alternatieve vakantie mogelijk als mijn vakantie geannuleerd wordt vanwege COVID-19?
We kunnen niet van tevoren inschatten of alternatieve vakanties mogelijk zijn. We doen wat mogelijk is, binnen de actuele maatregelen, om je vakantie om te boeken. Als er door COVID-19 geen reizen mogelijk zijn, gaan we op zoek naar alternatieven, zoals dagjes uit.

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan