Op reis met

Dit Koningskind

Stichting Vakanties Dit Koningskind organiseert groepsvakanties in binnen- en buitenland voor mensen met een beperking. Dit kan een verstandelijke, lichamelijke, zintuiglijke en/of sociale beperking zijn. Deze vakanties worden begeleid door vrijwilligers. Bij Dit Koningskind werken we vanuit onze christelijke identiteit. Ook tijdens onze vakanties zie en merk je dit terug. Voor 2024 hebben we weer een mooi programma samengesteld. Ga je met ons mee? Bekijk via onderstaande button ons vakantie aanbod.

Vakantie aanbod 2024

Onze organisatie

Stichting Vakanties Dit Koningskind is onderdeel van Vereniging Dit Koningskind. Dit Koningskind is er voor mensen met een beperking en hun netwerk. We organiseren alle vakanties vanuit Utrecht. Onze vakanties kunnen alleen plaatsvinden dankzij de inzet van veel vrijwilligers, die hun tijd en energie geven om de vakantiedeelnemers een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Identiteit
Bij Dit Koningskind werken we vanuit onze christelijke identiteit. Ook tijdens onze vakanties zie en merk je dit terug.

Maatwerk
Elke vakantie die wij organiseren is maatwerk. We maken een zo evenwichtig mogelijke samenstelling van deelnemers en vrijwilligers, zodat onze deelnemers de zorg krijgen die nodig is.

Lidmaatschap Dit Koningskind
Ben je lid van Vereniging Dit Koningskind dan krijg je korting als je met ons mee gaat op vakantie. Ben je geen lid dan kun je lid worden. Naast korting op je vakantie kun je als lid ook gebruik maken van al onze andere diensten en activiteiten.

Bankrekening: NL84 RABO 0364 2828 19
KVK: 41189494

Op reis met Dit Koningskind

Een goede keus

Elke vakantie die wij organiseren is maatwerk. We maken een zo evenwichtig mogelijke samenstelling van deelnemers en vrijwilligers, zodat onze deelnemers de zorg krijgen die nodig is.

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan