Terug

Bijeenkomst – Voor contactpersonen en leden van activiteitencommissies (Noord)

16-05-2024 19:45 - 22:00 uur

Als vereniging willen we graag de mensen met een beperking en hun familie en verwanten blijven zien, ontmoeten. We zien hoe die ontmoetingen een gevoel van (h)erkenning geven en daarnaast vaak ook voldoening en plezier. Kortom, er zit leven in de activiteiten die commissies en contactpersonen organiseren en de ontmoetingen die er zijn. En dat is ontzettend waardevol!

De afgelopen maanden hebben we van verschillende contacten verhalen gehoord van alle mooie dingen die gebeuren in Groningen. Tegelijk staan we voor een uitdaging om dit levensvatbaar te houden, hoe zorgen we dat er toekomst en beweging zit in het mooie werk dat we samen doen?

We organiseren deze  avond om elkaar hierin te bemoedigen en hier over na te denken. We horen graag wat er nodig is om contactpersoon te kunnen zijn, hoe geef je dit vorm? Hoe past het bij jou? En wat heb je nodig om activiteiten te organiseren of andere dingen te willen doen?

Omdat contactpersonen en leden van een activiteitencommissie vaak verbonden zijn aan een kerkelijke gemeente en daar ook een stukje zoektocht ligt, zal ook Hans van der Mijden als relatiemanager kerken aansluiten deze avond.

Heb je geen uitnodiging ontvangen maar ben je wel een contactpersoon of lid van een activiteitencommissie in een van deze regio’s? Of heb je gewoon interesse in deze avond? Neem dan contact met ons op via info@ditkoningskind.nl  


Deze bijeenkomst is voor de regio Het Hoogeland, Bedum-ten Boer en Groningen. Inloop vanaf 19:45

Details

Datum

16 mei 2024

Tijd

19:45 - 22:00 uur

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan