mensen met een verstandelijke beperking

Vakanties voor

Vakanties voor zeer moeilijk lerenden
De deelnemers aan deze vakanties hebben bij veel dagelijkse dingen begeleiding of verzorging nodig. De meeste mensen die zich aanmelden voor deze vakanties, wonen in een woonvoorziening. Zij bezoeken veelal een centrum voor dagactiviteiten.

Vakanties voor moeilijk lerenden
Deze vakanties zijn bedoeld voor mensen die zich in het dagelijks leven redelijk zelfstandig kunnen redden, weinig verzorging nodig hebben en in de regel met enige begeleiding zelfstandig of in een woonvoorziening wonen. Voor dagelijkse bezigheden zijn zij vaak aangewezen op sociale werkvoorziening of op reguliere arbeidsplaatsen, met hulp van een jobcoach.

Fietsvakanties 
In deze vakanties vind je deelnemers die zeer moeilijk lerend of moeilijk lerend zijn. Het zijn actieve mensen die graag fietsen.
Ook dit jaar zijn er weer twee fietsvakanties met een vast onderkomen. Vanuit het vakantieverblijf worden alle uitstapjes gedaan met de fiets. Het gaat hierbij om zeker 30 kilometer per dag. Voorwaarde is dat deelnemers goed kunnen fietsen; op een fiets of achterop een tandem. Tijdens de vakantie wordt alles per fiets ondernomen. Alleen in noodgevallen is er ander vervoer beschikbaar.

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan